Specialitatea a învățat să facă față, abia, murmurând omilii despre diagnostice retrospective; învățând să urăsc avocații, cum ar învăța să urască cancerul; și sperând în cele mai bune (poate), dar presupunând întotdeauna cele mai rele – și tratând în consecință.

Specialitatea a învățat să facă față, abia, murmurând omilii despre diagnostice retrospective; învățând să urăsc avocații, cum ar învăța să urască cancerul; și sperând în cele mai bune (poate), dar presupunând întotdeauna cele mai rele – și tratând în consecință.

La fel ca Hannah, visăm cu toții la sarcini perfecte și bebeluși perfecți, ca și cum ar fi drepturi naturale. Acest vis de copil fericit poate fi străpuns, adesea în câteva momente dezordonate, terifiante, de realitățile dure și nemiloase ale lumii OB / GYN care lucrează – o lume modelată de expunerea disproporționată a unui rezident OB / GYN nu la visele copilului fericit, ci la sarcini în caz de dezastru printre cele mai sărace, nesănătoase, mai puțin asigurate, cele mai vulnerabile femei din societate. Specialitatea a învățat să facă față, abia, murmurând omilii despre diagnostice retrospective; învățând să urăsc avocații, cum ar învăța să urască cancerul; și sperând în cele mai bune (poate), dar presupunând întotdeauna cele mai rele – și tratând în consecință. Fără somn, fără date, câte un pacient la un moment dat. Cine nu ar găsi o dramă grozavă într-o cultură medicală atât de condamnată și disfuncțională și atât de condusă de conflictul dintre preferința pacientului și prejudecățile furnizorului. Dar în această seară, în timp ce mă întorc la mersul pe jos, nu contează nimic.

Și apoi, un gând teribil: asta este cumva vina mea? Am petrecut ultimele două zile în camera Hannei și în sala de așteptare, schimbând e-mailuri despre publicarea detaliilor pentru Catching Babies. Ideea unei conexiuni pervers cosmice sună total absurdă, desigur, mai mult decât un pic auto-măritor, poate chiar paranoic. Dar este perfect în concordanță cu credința, ținută doar pe jumătate în glumă de mulți OB / GYN, altfel perfect raționali, pe care îi cunosc, în existența „Zeilor-Chemați” – zeități personale răutăcioase care prezidă sarcinile în nopțile când sunt de gardă la acasă sau în spital, înfometat de somn. Dar această teleologie nu ar suna atât de absurdă pentru aproximativ un miliard de hinduși, dintre care mulți sunt la fel de raționali și științi ca un medic trezit la o altă livrare precipitată la 3 dimineața, la zece minute după ce a adormit în cele din urmă. Ruperea apei Hannei funcționează în cele din urmă. Contracțiile induse artificial sunt severe, aruncând-o de pe pat.

Durerea este prea intensă, iar Hannah în cele din urmă cedează și este de acord cu o epidurală, care o va amorți de la secțiunea intermediară în jos și o va întrerupe din senzațiile de bază ale procesului de naștere. Este următoarea mașină din trenul de intervenții fugare și nici ea nu a vrut-o, dar durerea din contracțiile induse este copleșitoare. Trei ore de împingere mai târziu și se naște Baby Sam. Este perfect, roz și sănătos. Fusese o sarcină normală.potencialex pareri J.D. Kleinke este economist medical, autor și pionier în industria informațiilor despre sănătate. El a ajutat la crearea a patru organizații de informare în domeniul sănătății; a servit în mai multe consilii publice și private de asistență medicală; și scris despre afaceri și politici în domeniul sănătății pentru The Wall Street Journal. Numele din acest articol au fost modificate pentru a proteja confidențialitatea tuturor persoanelor implicate. Răspândiți dragostea Categorii: Necategorizat Etichetat ca: Diagnostic, Ginecologie, Obstetrică “” https://thehealthcareblog.com/blog/tag/jacob-plummer/200OK De Jacob Plummer În 2004, gestionam o divizie de spitale la Universitatea din Chicago iar directorul clinicii noastre a intrat în biroul meu și a întrebat dacă am crezut că toți medicii ar trebui să primească smartphone-uri. Primul meu gând intern a fost „Hmm, ce este un smartphone?” Astăzi, știm cu toții cât de diferite sunt telefoanele mobile diferite decât erau acum un an sau doi, cu atât mai puțin în 2004. Dar pe măsură ce puterea tehnologiei mobile crește, antreprenorii din domeniul tehnologiei au preluat conducerea cu privire la vechile reguli provocatoare care nu au fost discutată în decenii. Ce se întâmplă dacă dezvoltarea smartphone-ului ne-ar putea oferi câteva indicii despre viitorul IT-ului pentru asistență medicală?

Recent, am fost într-o călătorie de afaceri la Boston și am întâlnit un prieten pentru cină. În timp ce discutam unde să merg, am vrut să merg undeva aproape, gândindu-mă că a lua un taxi ar fi o durere. Prietenul meu și-a scos smartphone-ul și mi-a cerut o mașină pentru a ne prelua prin intermediul serviciului de car-sharing Uber. Dacă nu ați auzit de Uber, Sidecar sau Lyft, esența este că durerea de cap, așteptarea și, uneori, cheltuiala cu obținerea unui taxi sunt practic eliminate. Continuați să citiți … “” https://thehealthcareblog.com/blog/2007/12/06/unitedhealth-customers-speak-with-their-feet-and-it’s-time-for-everyone-to-listen-by-miriam -bookey / 200OK Știrile liniștitoare din această săptămână de la UnitedHealth servesc ca un apel de trezire pentru oricine din serviciile medicale. În bine sau în rău, o economie a sănătății condusă de consumatori a pus consumatorii individuali pe scaunul șoferului atunci când vine vorba despre cum, când și cu cine își cheltuiesc banii pentru asistență medicală.

Vor pleca în sute de mii dacă nu sunt mulțumiți (315.000 de la UnitedHealth, mai exact). Este clar că furnizorii de servicii nu mai lucrează cu „pacienții” pasivi care „primesc îngrijiri.” În schimb, pacienții sunt obligați să fie consumatori activi, responsabili de investigarea opțiunilor personale de asistență medicală, de organizarea propriilor îngrijiri, precum și a copiilor și părinții în vârstă, înțelegerea a ceea ce este sau nu acoperit de planurile de sănătate, utilizarea HSA-urilor, selectarea furnizorilor de servicii responsabili și responsabili și luarea inițiativei de urmărire a medicilor și a planurilor de sănătate după programări. Este o treabă mare, complicată și nerecunoscătoare. Și este o lume în care pacienții își pot părăsi asigurătorii și își pot alege furnizorii de servicii de îngrijire în funcție de servicii, nu de planul de sănătate. Continuare pe blogul Health 2.0 Răspândiți dragostea Categorii: necategorizate Etichetate ca: Miriam Bookey, necategorizate “” https://thehealthcareblog.com/blog/tag/university-of-virginia/200OK De AVIK ROY Austin Frakt a scris un răspuns la o piesă recentă pe care am scris-o pe Medicaid pentru blogul meu de politici de sănătate de pe Forbes, The Apothecary. Austin este un tip care își face timp să abordeze puncte de vedere opuse, în credința sa, și m-am bucurat de-a lungul timpului înainte și înapoi cu el. Dar, deși sunt recunoscător pentru atenția lui Austin asupra unei probleme de mare importanță – gradul în care Medicaid dăunează săracilor – el nu a răspuns la preocupările de bază pe care le-am ridicat în postarea mea. Pentru cei care nu au urmărit încă de la început dezbaterea privind rezultatele Medicaid, permiteți-mi să vă ofer un scurt rezumat. Cum Medicaid dăunează săracilor: dezbaterea (până acum) Vara trecută, pe vechiul meu blog, am publicat o serie de postări care evidențiază rezultatele unui studiu publicat în Annals of Surgery de un grup de chirurgi de la Universitatea din Virginia, intitulat „Statutul de plătitor principal afectează mortalitatea pentru operații chirurgicale majore.” Studiul a evaluat 893.658 operații chirurgicale majore care au avut loc între 2003 și 2007, stratificate în funcție de statutul de plătitor primar, pe trei criterii finale: mortalitatea în spital, durata șederii și costurile totale suportate.

În ciuda faptului că autorii au controlat vârsta, sexul, veniturile, regiunea geografică, funcționarea și 30 de condiții comorbide, Medicaid a avut o evoluție slabă în comparație cu cei cu asigurare privată, Medicare și chiar persoanele neasigurate. În comparație cu cei cu asigurare privată, pacienții Medicare, neasigurați și Medicaid au fost cu 45%, 74% și 97% mai predispuși să moară în spital postoperator. Durata medie de ședere pentru pacienții privați, Medicare, neasigurați și Medicaid a fost de 7,38, 8,77, 7,01 și respectiv 10,49 zile. Costurile totale per pacient au fost de 63.057 USD, 69.408 USD, 65.667 USD și, respectiv, 79.140 USD. În ciuda criticilor inițiale ale lui Austin că acesta a fost doar un studiu și, prin urmare, nu este reprezentativ, performanța slabă a beneficiarilor Medicaid este bine stabilită într-un corp foarte mare de literatură medicală. Ceea ce a fost frapant la studiul UVa a fost dimensiunea sa mare a eșantionului; că a controlat pentru un set foarte validat de factori de sănătate și sociali; și constatarea sa că beneficiarii Medicaid nu numai că au performanțat mai puțin decât cei cu asigurare privată (și în mod dramatic), ci și pe cei care nu aveau asigurare. Având în vedere că o caracteristică esențială a PPACA este extinderea largă a Medicaid către cei cu venituri mai mari decât beneficiarii actuali, am susținut că este departe de a fi clar că această extindere va îmbunătăți rezultatele în materie de sănătate și, de fapt, ar fi probabil să le facă rău prin eliminarea sectorul privat mai eficient. În plus, am susținut beneficiile clinice ale migrării Medicaid către un model de asistență primară sau de asistență în numerar, care ar permite beneficiarilor Medicaidului să beneficieze de calitatea superioară a îngrijirii oferite de asigurările private. După cum am spus tot timpul, „Există, fără îndoială, un nivel de sărăcie la care Medcaid este mai bun decât nimic. Dar majoritatea oamenilor își pot permite să își asume mai multă responsabilitate pentru propria îngrijire și, într-adevăr, ar fi mult mai bine să o facă. ” Continuați să citiți … “” https://thehealthcareblog.com/blog/2007/03/19/policyinternational-universal-health-care-passed-in-the-americas/200OK OK, deci este în Peru. Dar dacă pot, de ce nu putem? Răspândiți dragostea Categorii: Necategorizat Etichetat ca: Internațional, Politică, Necategorizat “” https://thehealthcareblog.com/blog/2009/01/27/ceos-urgent-shared-commitment-to-change/200OK De Gary S. Kaplan Cu câteva săptămâni în urmă, m-am alăturat a cinci dintre colegii mei din conducerea sănătății din întreaga țară pentru a ajuta la lansarea CEO-urilor din domeniul sănătății pentru reforma sănătății, o coaliție dedicată transformării asistenței medicale și creării unui sistem de sănătate mai durabil. În misiune, ne-am angajat să mutăm conceptele politice trecute către un plan detaliat care să reconcilieze obiectivele legislative cu realitățile operaționale ale sistemului de îngrijire a sănătății.

Obiectivele noastre sunt înalte și provocările imense. Ceea ce m-a frapat în ultimele luni, cu starea actuală a economiei, este imensul sentiment de urgență pe care îl simțim cu toții și încrederea pe care o avem că acum este momentul să transformăm cu adevărat asistența medicală. Am citit postarea lui Michael Millenson The Inevitability of Health Care Reform: This Time, the Politics Are Changed with great interest and personal reflect. Ce este diferit de data asta? Ce cred că pot face cu adevărat o mână de CEO pentru sănătate pentru a schimba un sistem înrădăcinat cu deșeuri și costuri care nu adaugă valoare chiar clientului nostru – pacientului? În primul rând, mi-a fost clar săptămâna trecută că nu mai este „ca de obicei” pentru niciunul dintre noi. Reforma asistenței medicale nu mai poate fi pusă deoparte sau doar discutată. New America Foundation ne-a oferit ocazia de a contribui la schimbarea și de a contribui la reformarea sistemului nostru de sănătate, însă depinde de noi toți să facem alegerile grele care vor funcționa – și fiecare dintre noi va trebui să renunțe la ceva pentru bine mai bine. În calitate de medic și administrator de spital, sunt mândru că fac parte din medicina americană, dar putem fi mult, mult mai buni. Nici o altă industrie din lume nu tolerează problemele de calitate, îngrijirea sănătății nu le acceptă drept statu quo.

  Rata defectelor în îngrijirea sănătății se apropie de 3 la sută. Luați în considerare diferența de calitate dacă alte industrii ar accepta o rată de defect similară – aproximativ 2.000 de avioane ar avea aterizări nesigure pe zi, 12.000 de cecuri ar fi retrase din contul greșit în fiecare zi și 20.000 de bucăți de poștă ar fi livrate în mod eronat în fiecare oră. Aceste niveluri de calitate slabă ar fi total inacceptabile. De parcă standardele de calitate nu ar fi suficiente pentru a face acest lucru, nu primim nici ceea ce plătim. Potrivit unui articol recent al Washington Post, asistența medicală din SUA reprezintă aproximativ 16% din produsul intern brut (mai mult pe cap de locuitor decât orice altă națiune din lume), totuși rămânem considerabil în sănătatea generală. Suntem pe locul 29 în ceea ce privește mortalitatea infantilă, pe locul 48 în speranța de viață și cel mai rău dintre cele 19 țări industrializate în ceea ce privește decesele care pot fi prevenite. Sistemul nostru de îngrijire a sănătății este plin de deșeuri, ceea ce duce la o calitate slabă și la costuri excesive. Aproape jumătate din cei 2,6 trilioane de dolari din sistemul de îngrijire a sănătății din SUA sunt deșeuri care nu adaugă valoare pentru pacienți și uneori chiar provoacă daune. La Centrul Medical Virginia Mason din Seattle, folosim metoda noastră de gestionare a sistemului de producție Virginia Mason (modelată după sistemul de producție Toyota) pentru a arăta cum asistența medicală poate reduce costurile, îmbunătățind în același timp calitatea și siguranța. Prin eliminarea deșeurilor, am văzut mereu îmbunătățiri în calitate, siguranță și experiența pacientului – toate reducând costurile.

Vedem rezultate în fiecare domeniu al sistemului nostru de sănătate: asistență ambulatorie, îngrijire internă, proiectarea unităților, gestionarea bolilor cronice, finanțe, aprovizionare și lista continuă. Drept urmare, am creat un mediu în care echipele de îngrijire dedicată își pot face de fapt cea mai bună treabă și au mai mult timp cu valoare adăugată împreună cu pacienții. Sunt încrezător că pacienții din țara noastră pot beneficia de îngrijiri de calitate și mai sigure la un cost mai mic. Mai întâi necesită participarea angajatorilor, a planurilor de sănătate, a guvernului și a altora pentru a realiza cu adevărat ceea ce este posibil. La Virginia Mason, munca noastră cu angajatori, precum Starbucks, Costco, Boeing și Microsoft, produce reduceri dramatice ale costurilor pentru cei care plătesc facturile; și o îngrijire mai bună, o întoarcere mai rapidă la muncă și mai multă satisfacție pentru pacienții noștri. Din păcate, în sistemul de plăți actual, ne reducem profitabilitatea făcând ceea ce trebuie. În ciuda consiliului meu de administrație foarte susținător, ei nu-mi vor permite să conduc organizația noastră în faliment făcând ceea ce trebuie. Trebuie să ne schimbăm sistemul de plăți dacă vrem cu adevărat să asigurăm o acoperire universală, să îmbunătățim calitatea și să reducem costurile. Cu toții trebuie să ne schimbăm mentalitatea și să ne angajăm în agenda noastră comună de costuri, calitate și acoperire. Va necesita reforma sistemului de livrare și reforma sistemului de plăți.

Trebuie să nu mai oferim stimulente spitalelor și medicilor pentru a face un lucru greșit pentru a oferi intervenții diagnostice și terapeutice care nu sunt bazate pe dovezi, fără valoare adăugată. Am văzut ce este posibil și suntem nerăbdători să împărtășim experiența noastră îmbunătățind îngrijirea și reducând costurile. Nu este ușor, dar suntem pregătiți să ne suflecăm mânecile și să reușim. Premiul merită: asistență medicală de calitate, la prețuri accesibile pentru toți americanii. Gary Kaplan, MD, este președinte și CEO al Virginia Mason Health System din Seattle. Răspândiți dragostea Categorii: Necategorizat Etichetat ca: Actualități, Politică, Politică / Politică, Calitate, Piața THCB, Industria “” https://thehealthcareblog.com/blog/2011/05/24/numbers-instead-of-letters / 200OK De KARI GORDER 780.4: Amețeală și Amețeală. Respirație profundă: încă mă simțeam deplasat. Am oprit motorul. În liniște, mi-am promis: odată ce ați primit un serviciu, poate după ce veți trece prin ODS, aceștia vă vor oferi o carte de identitate a Convențiilor de la Geneva și puteți opri afișarea permisului de conducere la poartă. Veți avea o uniformă și nu veți fi singurul pe bază purtând blugi. Nu va trebui să fii pe o listă de invitați. Am coborât din mașină și am intrat înăuntru. Centrul Național Medical Naval era un labirint, dar acesta era al treilea și ultimul meu fizic – punând un arc pe pachet, așa cum îmi spusese recrutorul meu – și îmi știam drumul spre centrul de sănătate.

În timp ce stăteam între doi bărbați, așteptând fizicul lor înainte de desfășurare, nu m-aș fi putut simți mai puțin mândru.